You are currently viewing G.SKILL Tregon Setin E Ri Trident Z DDR4 64GB Me Frekuenc 3600MHz

G.SKILL Tregon Setin E Ri Trident Z DDR4 64GB Me Frekuenc 3600MHz

Me programet profesional te krijimit qe sa vin e behen me kompleks, por edhe lojerat moderne, kerkesa per ram te shpejt dhe me kapacitet eshte rritur ne tregun e PC-ve.
Memorja e re nga G.SKILL synon te jete zgjedhja ideale per krijimin e nje Kompjuteri me performanca ekstreme.
4 module nga 16GB, me frekuenc 3600MHz, [Kur te dale ne Dhjetor do te jete seti 64GB me i shpejt ne treg] CAS latency 17-19-19-39, voltazh 1.35V, me cirkuit te integruar Samsung 8Gb, si dhe suport per Intel® Extreme Memory Profile 2.0 per lehtesi ne overclock.

Poshte eshte foto e nje testi me, Intel® Core™ i5-6600K dhe bord ASUS Z170-DELUXE.