You are currently viewing G.SKILL vendos rekord të ri për frekuencën më të shpejtë të memorjes DDR4

G.SKILL vendos rekord të ri për frekuencën më të shpejtë të memorjes DDR4

G.SKILL, lider në fushën e Ram-it, ka bërë të ditur thyerjen e një rekordi të ri botëror për frekuencën më të shpejtë të memorjes në 6016.8 MHz, duke qenë e para kompani që thyhen barrierën 6 GHz në memorjet DDR4. Kjo arritje historik është meritë e overclocker-it profesional Kinez, TopPC, duke përdorur memorjen G.SKILL DDR4 Trident Z Royal në bordin më të fundit të MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC dhe CPU-n Intel Core i9-9900K. Rekordi i ri vjen vetëm 3 muaj pas rekordit 5886MHz të vendosur po nga TopPC në stendën G.SKILL të Computex në Qershor. Certifikimi i kësaj arritje historike mund të gjendet në foton e më poshtme ose në qendrën e të dhënave online të CPU-Z.