You are currently viewing “GALAX GeForce GTX 1070 KATANA  – Tek Fole “, Me Dhoma Vapori

“GALAX GeForce GTX 1070 KATANA – Tek Fole “, Me Dhoma Vapori

GALAX hedh në treg 1070-tën e parë në botë me tek fole, me një trashësi prej vetëm 16 mm, e cila është një operë inxhinierike në vetvete.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Linjat e theksuara të Katana-s na kujtojnë ato të një ‘radiatori turbo’.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në të djathtë poshtë ventilatorit kanë vendosur një etiket paralajmëruese “CAUTION Hot Surface”, që na fton të mos prekim sipërfaqen e kartës gjatë punës.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sipërfaqja e kartave grafike ‘normale’ gjatë punës është e nxehtë, në kartat me tek fole kjo nxehtësi dyfishohet.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sistemi i ftohjes përdorë një teknik të quajtur RazorX, e përbërë nga fletë bakri, dhe dhoma vapori të cilat “garantojnë rendiment të lartë në ftohje edhe në kushtet termike me të vështira”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
GALAX GTX 1070 KATANA përdor një lidhës 8-pin për ushqim, në lidhjet video theksojmë: DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, dhe DL-DVI-D.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Frekuencat e kartës janë 1518 MHz bazë, dhe 1708 MHz turbo.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Specifikimet e plota.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
CUDA Cores 1920,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Base Clock (MHz) 1518,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Boost Clock (MHz) 1708,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory Speed 8Gbps,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory Config 8GB,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory Interface Width 256-bit GDDR5,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Memory Bandwidth (GB/sec) 256,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Karta është vlerësuar nga faqja Kineze EXPreview.com, edhe pse fatkeqësisht nuk përmendet niveli i akustikës [çka është thelbësor kur flitet për kartat me tek fole], mund të shihni nga tabelat poshtë që GALAX GTX 1070 KATANA është pak më e shpejt se GeForce GTX 1070 Founders Edition, dhe vetëm 3c më shumë, çka është për tu vlerësuar duke pasur parasysh profilin e ulët të kartës.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,