You are currently viewing Gamescom 2017: Microsoft Shpall Age of Empires IV

Gamescom 2017: Microsoft Shpall Age of Empires IV

Në konferencën e saj në Gamescom, Microsoft shpalli kapitullin e ri të serisë së mirënjohur Age of Empires.
Loja po punohet në bashkëpunim me Relic Entertainment, dhe do të dal në Windows 10.
Kjo do të jetë loja e parë që Relic punon për një botues që nuk është pronari i saj Sega, pasi u ble nga shitja e botuesit THQ.
Microsoft Studios botuesi i lojës nuk dha shumë detaje rreth saj apo datën e daljes në treg, për më tepër shikoni videon e shpalljes poshtë.