You are currently viewing GeForce GTX 1180 del në fund të Gushtit?

GeForce GTX 1180 del në fund të Gushtit?

Zërat rreth serisë së re 11 nga NVIDIA sa vinë e shtohen, çka është pozitive pasi na tregon se dalja në treg është afër, edhe pse personalisht nuk besoj se do të shohim kartë grafike të re këtë vit.
Megjithatë, kanali YouTube Gamer Meld pretendon se ka zbuluar një email nga një nga parterët e bordit të NVIDIA-s, ku flitet për datën e lëshimit të serisë së re GeForce 11.
[toggle title=”Release Date“]Insert Content Here[/toggle]

Në email përmendet në mënyrë specifike GTX 1180, 1170, 1180+ (Ndoshta MSI Gaming X+?) dhe 1160.
Vërtetësia e këtij emailit mbete e dyshimtë por datat janë si më poshtë.

GeForce GTX 1180: 30 Gusht GeForce GTX 1170/1180+: 30 Shtator GeForce GTX 1160: 30 Tetor

Së fundmi, në emailin përmend edhe një konferencë për shtyp që do të mbahet me 21 Gusht, me shumë gjasa e organizuar nga partnerët e bordit, e jo NVIDIA.