You are currently viewing GeForce RTX 2080 dhe 2080Ti testohen në Final Fantasy XV

GeForce RTX 2080 dhe 2080Ti testohen në Final Fantasy XV

Në faqen zyrtare të rezultateve për Final Fantasy XV janë shfaqur kartat GeForce RTX 2080 dhe 2080Ti.
Rezultatet janë arritur në rezolucionet 2K dhe 4K, nuk dihet versioni i driver-it, po ashtu konfigurimi pasi Rami dhe Proçesori luajnë rolin e tyre në një lojë me botë të hapur si Final Fantasy XV.
Siç thuhet edhe nga vetë faqja zyrtare e lojës, këto rezultate janë vetëm për qëllime referimi dhe nuk përbëjnë një garanci për rendimentin në lojë.

Rezultatet 2K

Rezultatet 4K