You are currently viewing Gjithçka Bethesda Tregoj Në E3 2017

Gjithçka Bethesda Tregoj Në E3 2017

Bethesda pati një konferencë shumë të ngjeshur me lojëra të shpallura që do të dalin në treg të gjitha brenda këtij viti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nga të rejat theksojmë serinë e re të Wolfenstein dhe The Evil Within, së bashku me një lojë të re të Dishonored.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Fallout 4 VR gati për Tetor 2017, dhe Doom gjithashtu do ketë një version VR.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Klubi i Krijimit” do të sjellë moda me pagesë për lojërat Bethesda.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Klubi i ri i Krijimit do të lejojë Bethesda-n dhe zhvilluesit e jashtëm të krijojnë moda dhe përmbajtje të tjera për lojërat Bethesda. Për të shkarkuar përmbajtjet e reja, do të duhet të shpenzoni kredite, kredite që normalisht do ti blimi me para.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Një aventurë e re në Shtator për Dishonored.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dishonored: Death of the Outsider vjen më 15 Shtator 2017. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Histori e re, personazhe të reja, për një lojë që vjen si version i pavarur [standalone], nga Dishonored 2.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
The Evil Within 2 vjen të Premten më 13 tetor.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Një datë që i shkon një loje si The Evil Within :D,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Wolfenstein II: The New Colossus ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Me sa duket BJ Blazkowicz mbijetoi në fund të The New Order, së bashku me një numër të habitshëm të personazheve kryesore nga loja e parë.