You are currently viewing Gjithçka e shpallur gjatë EA Play

Gjithçka e shpallur gjatë EA Play

EA ka nisur E3 si gjithmonë e para me evenimentin e saj EA Play. Ky vit duket të jetë ai i vazhdimësisë për EA-n, një tjetër Fifa, Madden, Star Wars, si dhe DLC për lojërat aktuale si Apex Legend, Battlefield V, dhe The Sims 4. Le të shpresojmë që konferencat e ardhshme të na sjellin më shumë surpriza pasi kjo e EA-s ishte pak e ftohtë.

Poshtë gjeni të gjithë shpalljet gjatë konferencës.

https://youtu.be/0MVNCFoeD9I