You are currently viewing Gjithçka e shpallur gjatë konferencës Square Enix

Gjithçka e shpallur gjatë konferencës Square Enix

Edhe pse së fundi botuesi Japonez Square Enix ka blerë disa studio perëndimore ata janë të njohur fillimisht për serinë e lojërave Final Fantasy, dhe në fakt këtë E3 ata shpallën rikthimin si dhe daljen për herë të parë në PC të një sërë lojërash të kësaj serie, por edhe shpalljen e një loje të shumë kërkuar nga publiku Avengers.

Poshtë gjeni të gjitha shpalljet gjatë konferencës, gjithçka është e disponueshme për PC.