You are currently viewing Gjithçka Mbi Serin NVIDIA GeForce GTX 1050 – Pritet Té Dalé Keté Muaj

Gjithçka Mbi Serin NVIDIA GeForce GTX 1050 – Pritet Té Dalé Keté Muaj

Spekullimet mbi GeForce GTX 1050/1050 Ti kan qene te shumta.
GPU’ja dote bazohet mbi korin GP107, permasat e skedes jane shum te vogela, dhe dotee kene nje tdp prej 75vat, me ushqim direkt nga skeda mem.

2GB per GTX 1050 dhe 4GB per GTX 1050ti.

Familja Pascal

Sipas rrjedhjeve online, duket se gtx 1050ti dote jete aty me GTX 960 pak me e shpejt.

Markat si Asus, MSI, Gigabyte, etj, jan shfaqur me nje dyqan rus, dhe priten te jene ne gjendje kete tetor.