You are currently viewing Grekët e Lashtë, Çezari, Kleopatra, Pjesë e Videos Së Re Të Assassin’s Creed Origins Në Gamescom 2017

Grekët e Lashtë, Çezari, Kleopatra, Pjesë e Videos Së Re Të Assassin’s Creed Origins Në Gamescom 2017

Nga konferenca e Microsoft para-Gamescom sapo është shfaqur një video e re për Assassin’s Creed Origins, kapitulli i ri nga Ubisoft është vendosur këtë vit në Egjiptin e lashtë dhe po ngjall shumë interes në mbar botën.
Loja do të dal me 27 Tetor të këtij viti, poshtë gjeni the videon nga ku recitohet një vjershë në Anglisht me emrin “It All Starts With One”, Gjithçka fillon me të parin.