You are currently viewing Grid 2 me DLC falas për një kohë të limituar

Grid 2 me DLC falas për një kohë të limituar

Humble Bundle si gjithmonë vjen me ndo një lojë falas, këtë radhë bëhet fjalë për Grid 2 që të shkarkohet falas.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sistemi i shkëlqyer i dëmtimit dhe inteligjenca artificiale në pikën e duhur qëndrojnë krah për krah me një sektor teknik të hollë, i cili në PC shkëlqen për detajet dhe efektet e tij fizike.
Oferta është e vlefshme për versionin PC të lojës dhe do të zgjasë deri të dielën, kështu që nxitoni.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Shkarko