You are currently viewing Guns of Icarus Online Falas Për Një Kohë Të Limituar

Guns of Icarus Online Falas Për Një Kohë Të Limituar

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
loja multiplayer ne anije kozmike Guns of Icarus Online, mbushi pesë vjet nga dalja e saj, dhe për të festuar Humble Bundle po e dhuron falas për një kohë të limituar.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Loja është e bazuar tërësisht në beteja multiplayer, çdo lojtar ka një rolë të caktuar në një nga anijet kozmike e shumta të lojës. Çdo anije përbehet nga katër anëtarë të ekuipazhit, me tre klasa të ndryshme për të zgjedhur: qitës, inxhinierë dhe pilotë. Qëllimi i secilit është të mundin anijet kundërshtare dhe të ruajnë të tyren gjatë luftimeve.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KETU!