You are currently viewing “Injustice 2 Vjen Në PC”, Beta e Hapur Nis Sot

“Injustice 2 Vjen Në PC”, Beta e Hapur Nis Sot

Me një njoftim zyrtar, Warner Bros. Interactive Entertainment dhe DC Entertainment njoftoi sot se loja e tyre kampione në shtije Injustice ™ 2 do te vij në PC për Steam dhe Windows Store.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Injustice ™ 2 u zhvillua fillimisht nga NetherRealm Studios, QLOC është tani në procesin e përshtatjes në PC, dhe fansat do të jenë në gjendje të bashkohen në Steam në beta-n e hapur që nis sot. Për herë të parë, lojtarët e PC mund të provojnë lojën e mirënjohur me super heronjtë si Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash League dhe Cyborg, dhe karaktere të tjerë legjendar DC si Harley Quinn dhe Shigjeta E Gjelbër.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,