You are currently viewing Inno3D Shfaq Modelin Hibrid  iChill GeForce GTX 1080 Black

Inno3D Shfaq Modelin Hibrid iChill GeForce GTX 1080 Black

Inno3D presanton modelin e ri te kartes grafike GeForce® GTX 1080.
Modeli i ri iChiLL™ BLACK edition eshte i bazuar ne ftohes hibrid, me ajer dhe uje, per perfomanca te larta, temperatura te ulta, dhe punim te qet me zhurm minimale.

Burimi VideoCardz