You are currently viewing Intel Flet Për Gjenerata E Tetë Të Proçesorëve “Cannon Lake”

Intel Flet Për Gjenerata E Tetë Të Proçesorëve “Cannon Lake”

Në një takim me investitor intel foli për gjeneratën e re të proçesorëve.
Familja e re “Cannon Lake” do të jetë pasardhësja e ‘Kaby Lake’, dhe to të vazhdoj të bazohet në proçesin 14nm.
Ka kohë që flitet se intel po has në vështirësi të mëdha me proçesin 10nm, dhe ky lajm pak a shumë i konfirmon ato zëra.
Cannon Lake do të bëhet gjenerata e katërt që bazohet në procesin 14nm.
Intel gjithashtu publikoj një tablo ku pretendon plus 15% përmasim kundrejt gjeneratës së shkuar.

Proçesorët e parë priten të dalin në treg duke filluar nga gjashtë mujori i dytë i këtij viti.

Burimi: PCWorld