Intel po përgatit kartat grafike për 2020

Në kohë për SIGGRAPH, konferenca kryesore për kartat grafike, stafi i Raja Koduri-t kanë postuar një video në Twitter, rreth kartave të ardhshme grafike nga Intel, të cilat janë planifikuar për 2020.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Videoja është prodhuar në një stil që është tipik i Chris Hook, ish drejtori i marketingut tek AMD që ju bashkua Intel këtë vit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Videoja fillon me një leksion historie, duke lavdëruar arritjet e Intel në departamentin e grafikës dhe pastaj vazhdon të premtojë se në vitin 2020, kartat grafike Intel “do të lirohen, dhe kjo është vetëm fillimi”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Chris Hook tha se “Do të duhet kohë dhe përpjekje për të qenë të suksesshëm në segmentin grafik, por ne kemi disa talente të pabesueshme në Intel dhe mbi të gjitha një pasion për karat grafikë”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,