You are currently viewing Intel Reagon Ndaj Çështjes Së Mbinxehjes Së Core i7-7700K – Sugjeron Ndalimin E Overclocking

Intel Reagon Ndaj Çështjes Së Mbinxehjes Së Core i7-7700K – Sugjeron Ndalimin E Overclocking

Kohë më parë patëm folur për problemin e mbinxehjes të proçesorit i7-7700K, përgjigja nga intel është, të mos Overclock-ohet.

“We appreciate the feedback you have provided, and your patience as we investigated this behavior. The reported behavior of the 7th Generation Intel Core i7-7700K Processor, showing momentary temperature changes from the idle temperature, is normal while completing a task (like opening a browser or an application or a program).
In our internal investigation, we did not observe temperature variation outside of the expected behavior and recommended specifications. For processor specifications, please refer to the Intel Core i7-7700K Processor Product Specifications.
Most motherboard manufacturers offer customizable fan speed control settings that may allow for smoother transition of fan revolutions per minute (rpm). Please consult your motherboard manufacturer’s manual or website for instructions on how to change default fan speed control settings.
We do not recommend running outside the processor specifications, such as by exceeding processor frequency or voltage specifications, or removing of the integrated heat spreader (sometimes called ‘de-lidding’). These actions will void the processor warranty.”

E përkthyer shkurtë: intel thotë se i ka kryer të gjitha testet në anën e vetë, dhe sugjeron të mos Overclock-ohet proçesori, dhe se bordet kanë aftësinë e kontrollimit të ventilatorit, kështu që të rritet shpejtësia.
Çka e bënë akoma më të rëndë situatën është fakti se përdorues të tjerë kanë vërejtur rritje të temperaturave deri 90C, në frekuencat bazë.

Përgjigja nga intel normalisht që nuk i ka pëlqyer përdoruesve të proçesorit, disa nga ata kanë thënë se do të nderojnë proçesorin e tyre intel me AMD.
Kjo do të dukej si një kërcënim qesharak në të kaluarën, por sot proçesorët e rijnë RYZEN nga AMD janë duke u lavdëruar anë e mbanë.

Burimi: PCGamer