You are currently viewing Intel Rregullon Driver-at Grafikë të Haswell

Intel Rregullon Driver-at Grafikë të Haswell

Intel kohet e fundit ka hyre suksesshem ne boten e GPU te integruara dhe eshte bere nje konkurent i denje kunder AMD. Kete pike e perforcon akoma me shume driveri i ri i GPU nga kjo kompani. Ky driver ka permiresime shume te ndjeshme ne shume lojera.

Keto permiresime vijne per Intel HD, te gjithe serine HD 4000 si dhe normalisht per Iris dhe Iris Pro.

Me poshte eshte nje foto nga vete Intel:

intel-Haswelldriverupdate109-1

 

Shkarkoni driverin e fundit te Intel ketu.