You are currently viewing Intel tregon Çipin grafik Xe-HPG DG2

Intel tregon Çipin grafik Xe-HPG DG2

Në rrjetet sociale, Intel po tregon një foto të Çipit grafik DG2 me 512 Njësi Ekzekutimi, i cili do të ishte seria top e kartave grafike nga intel  me 4096 bërthama. Si gjithmonë të dhënat vinë nga faqja zyrtare e Raja Koduri, që kohët e fundit është bërë shumë aktiv.

Le të shpresojmë që hiperbola që ai krijon është e vërtetë. Siç mund ta vëzhgoni në foto, çipi është i etiketuar si DG2-512, i cili tregon 512 Njësitë e Ekzekutimit (4096 bërthama). Kjo do të ishte karta grafike kryesor që çiftëzohet me deri në 16 GB memorje GDDR6. Koduri më tej përmend:

Në të ardhmen, mund të presim disa degëzime të DG2, duke përfshirë një model 512, 384 dhe 128 Njësi Ekzekutimi.