You are currently viewing Intel U Dërgon Udhëzime Disa Mediave Sesi Të Vlerësojnë Proçesorët RYZEN

Intel U Dërgon Udhëzime Disa Mediave Sesi Të Vlerësojnë Proçesorët RYZEN

Intel është i tronditur nga RYZEN.
Modeli 10-vjecarë që nisi me arkitekturës Nehalem që e kanë shtyrë aty ky s’mban më po i vjen fundi.
Kur konkurrenca me vetëm 1/50-tën të buxhetit për kërkim dhe zhvillim mund të rrezikojë vlerësimin e ardhshëm vjetor.
E vetmja rrugë mbetet të luash pisët, dhe kjo është ç’ka po bënë Intel si pas një raporti nga TweakTown
Mesa duket Intel ka mobilizuar ekipin e marketingut që po kontaktojnë media të ndryshëm duke i udhëzuar sesi të vlerësojnë proçesorët RYZEN.
Në emali u kërkohet vlerësuesve “Na telefononi para se të shkruani”
Udhëzimet janë të formuluara në mënyrë që të ngjajnë sikur Intel thjesht kërkon që proçesorët e tij të kenë një vlerësim të “drejt” kundër atyre të RYZEN, por qëllimi është i qartë.