You are currently viewing Intel zgjidh disa nga problemet me Meltdown në nivel Hardware-i në Proçesorët e ardhshëm

Intel zgjidh disa nga problemet me Meltdown në nivel Hardware-i në Proçesorët e ardhshëm

Pas testeve të këtij fillim viti që zbuluan probleme serioze në sigurinë e Proçesorëve Intel, kompania po përpiqet të zgjidh të paketën ato më kritike.
Edhe pse praktikisht Proçesorët e ardhshëm Coffee lake janë të bazuar në të njëjtën arkitekturë, intel ka arritur të zgjidh disa nga probleme me sigurinë në silic.
Pra, Proçesorët i9-9900K, i7-9700K, dhe i9-9500K janë të bazuar në një silic të ri që zgjidh problemet me variantin 3 dhe terminalin L1 në nivel Hardware-i. Proçesorët e shpallur së fundmi Skylake-X NUK do të kenë këto rregullime.

Burimi : Guru3d