You are currently viewing Ish inxhinieri i Nvidia’s Tom Peterson i bashkohet Intel

Ish inxhinieri i Nvidia’s Tom Peterson i bashkohet Intel

Departamenti i grafikës tek Intel vazhdon të rritet pas blerjeve të shumta në krahun AMD, Tom Petersen një nga inxhinierët e dalluar të Nvidia’s i është bashkuar Intel. 

Tom Petersen ka punuar tek Nvidia për pesëmbëdhjetë vjet dhe ishte ndër të tjera përgjegjës për arkitekturat, overclocking, FCAT, GPU boost. Ai gjithashtu ishte menaxher për marketingun teknik. Ai do ti bashkohet ekipit Intel Game Experience.