You are currently viewing Japan Display prezanton LCD 10.1″ 4K IPS për Tablet

Japan Display prezanton LCD 10.1″ 4K IPS për Tablet

Japan Display po punon për të nxjerrë në treg një ekran LCD 10.1″ IPS me rezolucion 4K resolution (3840 x 2160 piksela). Ky lloj raporti krijon një PPI të pabesueshme prej 438 ppi, që mund të krahasohet me telefonët e zgjuar (smartphone) high-end modernë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
gsmarena_001,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ekrani 4K 10.1″ ka një raport kontrasti 1100:1 me një kënd shikimi 160-gradë dhe një ndriçim prej 400 nits. Kompania thotë që harxhimi i energjisë është i ngjashëm me atë të ekraneve 10.1″ me rezolucion 2560 x 1600 për shkak të teknologjisë LTPS.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Informacione konkrete janë akoma shumë larg, por disa nga klientët kryesorë të Japan Display janë dukë bërë testime me ekranin 4K.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Momentalisht i vetmi ekran 4K gjendet tek Panasonic Toughpad 20″.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Burimi J-Display