You are currently viewing Jotun: Valhalla Edition Falas Në Steam Për Një Kohë Të Limituar

Jotun: Valhalla Edition Falas Në Steam Për Një Kohë Të Limituar

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jotun: Valhalla Edition është në dispozicion për shkarkim në Steam për PC, Mac dhe Linux, pa pagesë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Oferta do të zgjas deri në 19 Korrik ora 19:00, pasi ta keni shtuar në librarin tuaj loja është e juaja për gjithmonë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jotun është një lojë aksion-eksplorim e bazuar në mitologjinë skandinave. Protagonistja Thora, një luftëtare Viking e rënë në një betejë të pa lavdishme përpiqet të krijojë një përshtypje të mirë tek perënditë për të hyrë në Valhalla.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lojën mund ta shkarkoni KËTU!