You are currently viewing Gjithçka e shpallur gjatë konferencës Bethesda

Gjithçka e shpallur gjatë konferencës Bethesda

Konferenca e Bethesda-s nisi me një mesazh falënderimi për fansat që vazhdojnë të qendrorëjnë me ta. Bethesda pati kaluar një kohë aspak të mirë, ku u dëmtua reputacioni i kompanisë për shkak të vendimeve të gabuara me lojën Fallout 76. Në përpjekje për të rifituar besimin e humbur, Bethesda shpalli një DLC të re falas për Fallout 76. Kjo DLC, pasqyron stilin klasik të lojërave Fallout, me histori të detajuar të personazheve, dhe ku vendim marrja për fatet e tyre është gjithçka.
Gjatë konferencës u fol edhe për teknologjinë ‘Orion’, e implementuar direkt në motorin grafik. Orion ndihmon në uljen e vonesës dhe për një rendiment sa më të mirë për transmetimin e lojërave në përmjet internetit. Që kur Google shpalli shërbimin Stadia, interesi rreth transmetimit të lojërave u rrit. Kohë më parë kamponit si Onlive patën provuar të çanin në treg por dështuan, madje edhe vet Nvidia nuk po shikon rezultate për Nvidia Shield edhe pse e promovon fuqishëm.

Poshtë gjeni të gjitha shpalljet gjatë konferencës Bethesda, gjithçka është e disponueshme edhe për PC.