You are currently viewing KONKURSI GW COMPUTERS 10.000 FANSA NE FACEBOOK

KONKURSI GW COMPUTERS 10.000 FANSA NE FACEBOOK

Me rastin e arritjes se 10000 fansave ne Facebook ne kemi vendosur t’ju shperblejme besnikerine tuaj me disa dhurata nga dyqani yne! Dhuratat perfshijne pajisje kompjuterike dhe lojera origjinale per PC. Vlera e tyre totale shkon mbi 300€, por kjo nuk eshte asgje e krahasuar me besnikerine tuaj! Duke ju falenderuar dhe ju uruar suksese ju ftojme te merrni pjese ne konkurs!

KONKURS 10000 FANSA

Mund te regjistroheni ne konkurs duke klikuar tek foto siper ose duke klikuar me poshte.

a Rafflecopter giveaway