You are currently viewing LG Shfaq Linjén e Re Té Monitoréve UltraWide

LG Shfaq Linjén e Re Té Monitoréve UltraWide

LG lider ne industrinë e Monitorve UltraWide per tre vjet rresht, duket i prirur per te ruajtur reputacionin qe ka krijuar me linjen e re te Monitorve UltraWide.

LG 38UC99 I menduar per perdorim profesional.

38 Polsh UltraWide i lakuar, Aspect Ratio 21:9, Me teknollogjin IPS, Format qHD 3840×1600.
USB Type-C port, dhe dy spiker te integruar 10W me mbeshtetje Bluetooth.
LG 38UC99 do te kushtoje $1,499 dhe do te jete i disponueshem nga mesi i shtatorit.

LG 34UC79G I menduar per Lojra.
34 Polsh UltraWide i lakuar, Aspect Ratio 21:9 Me teknollogjin IPS, Format FHD 2560×1080, Refresh Rate 144Hz, Respond Time 1ms, si dhe AMD FreeSync.
LG 34UC79G do te kushtoje $699, dhe do te jete i disponueshem nga mesi i Tetorit.

LG 34UM79M I menduar per perdorim profesional, me cmim te arsyeshem.
34 Polsh UltraWide i sheshte, Aspect Ratio 21:9, Me teknollogjin IPS, Format FHD 2560×1080, si dhe mbeshtetje per Google Cast, e cila lejon lidhjen me smartphones dhe tableta direkt në monitor me ekran te ndar.
LG 34UM79M do te kushtoje $599, dhe do te jete i disponueshem nga mesi i nendorit.

Burimi LG

Videoklip nga IFA 2016 ku po presantohen risit e fundit.