You are currently viewing Lista e Lojërave Sega Dhe Atlus Në E3 2017

Lista e Lojërave Sega Dhe Atlus Në E3 2017

Sega dhe Atlus, bënë të ditur linjën e tyre të plotë të lojërave që do të tregojnë në E3 këtë vit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nga titujt e shumtë gjemë Sonic Mania dhe Sonic Forces. Si dhe Etrian Odyssey V: Beyond the Myth, Radiant Historia: Perfect Chronology dhe Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lista e plotë është si më poshtë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Yakuza 6: The Song of Life and Yakuza Kiwami,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sonic Mania e Sonic Forces,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
13 Sentinels: Aegis Rim,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Etrian Odyssey V: Beyond the Myth,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Radiant Historia: Perfect Chronology,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Total War: WARHAMMER II