You are currently viewing “Mësohet Linja e Radeon RX Vega? – Vega Core”, Eclipse Dhe Nova Gati Për Tu Përballur Me Nivelin Entuziast Të Kartave Grafike Nga Nvidia

“Mësohet Linja e Radeon RX Vega? – Vega Core”, Eclipse Dhe Nova Gati Për Tu Përballur Me Nivelin Entuziast Të Kartave Grafike Nga Nvidia

Pas rrjedhjeve të para mbi rendimentin e RX Vega u kuptua se në treg do të dilnin disa karta të bazuara me këtë arkitekturë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Faqja Digiworthy, pretendon se burimi i tyre vjen nga Shtabi i AMD-së.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pritet që AMD më në fund të zbuloj kartat grafike të bazuara në arkitekturën Vega në Computex (31 Maj).,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Digiworthy pretendon se modelet e referencës nga vet AMD do të dalin më 5 Qershor dhe se do të ketë tre karta RX Vega.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Karta e pare do të jetë RX Vega Core, me çmim $399, do të konkurrojë me Nvidia GeForce GTX 1070.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Karta tjetër RX Vega Eclipse, me çmim $399, do të konkurrojë me Nvidia GeForce GTX 1080.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Karta RX Vega Nova do të jete çipi i plotë Vega, me çmim $599, do të rivalizoj GTX 1080 Ti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,