You are currently viewing MSI Hedh Në Treg Serin Armor Radeon RX 480

MSI Hedh Në Treg Serin Armor Radeon RX 480


Seria armor nga MSI ofron nje cmim me te lire sesa versioni Gaming X.
Me nje dezajn te thieshte, por duke ruajtur kualitetin, ftohjen, dhe akustiken.

MSI Radeon RX 480 Armor vien ne keto varjante:
Version normal me Kor 1266 MHz, dhe OC me kor 1291 MHz.
4gb ose 8gb, GDDR5 me shpejtesi 8 Gbps, per te dya modelet.