You are currently viewing Ndiq Direkt Konferencën e Microsoft

Ndiq Direkt Konferencën e Microsoft

Dita e dytë e E3 nis me konferencën e Microsoft, nga ku pritet të shpallet një ulje përfundimtare e çmimit për Xbox One X me -100euro, por ajo që na intereson ne PC gamer-ave janë lojërat.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Pas shpalljes vite më parë të programimit ‘Xbox Play Anywhere’ [luaj kudo] të gjithë ekskluzivat e Xbox dalin edhe për PC, çka ka rritur kureshtjen dhe interesimin e fansave të PC-s për këtë spektakël.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sot në orën 21:30 do të mbahet konferenca e Microsoft, që mund ta ndiqni direkt këtu poshtë. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,