You are currently viewing Ndiq Direkt Konferencën e Ubisoft

Ndiq Direkt Konferencën e Ubisoft

Dita e tretë nis me konferencën e botuesit të mirënjohur Francez Ubisoft.
Përmbajtje të reja për lojërat si Ghost Recon Wildlands, For Honor, dhe Rainbow 6 Siege.
Më shumë rreth The Division 2, Beyond Good & Evil 2, Assassin’s Creed Odyssey si dhe Skull and Bones.
Po dhe spekulime mbi rikthimin e titujve si Splinter Cell, Prince of Persia apo Watch Dogs 3, do ti shim?
Do ta zbulojmë sot në orën 21:15 kur nis edhe konferenca e Ubisoft që mund ta ndiqni direkt më poshtë.