You are currently viewing Ndiq Direkt Konferencën e Electronic Arts

Ndiq Direkt Konferencën e Electronic Arts

Electronic Arts nis zyrtarisht evenimentin e shumë pritur për gamer-at E32018.
Sot në orën 20:00 do të mbahet konferenca e Electronic Arts, që mund ta ndiqni direkt këtu poshtë.

Gjatë kësaj konference do të mësojmë më shuë rreth Anthem, Battlefield 5, FIFA 19, dhe mbase do një surprizë tjetër, duke mos harruar programin e lojërave nga studiot e pavarura që EA mbështet prej vitesh.