You are currently viewing Në Kinë arrestohen 15 të dyshuar për shitje të programeve pirate për PUBG

Në Kinë arrestohen 15 të dyshuar për shitje të programeve pirate për PUBG

PUBG Corp ka njoftuar se 15 persona të dyshuar për shitjen dhe zhvillimin e programeve pirate që ndikojnë në lojën e tyre battle royale janë arrestuar në Kinë.
Gjobat e vendosura në këtë rast tejkalojnë 5.1 milionë dollarë.
“Zërat rreth marrjes së të dhënave personale nga kompjuteri i lojtareve të PlayerUnknown’s Battlegrounds në përmjet programeve të piraterisë janë konfirmuar të jenë të vërteta,” thuhet në një shënim nga studioja Koreane.
“Përdorimi i programeve të paligjshme jo vetëm që bezdisin të tjerët, por mund të çojë në dërgimin e të dhënave tuaja personale” tek palët e treta jo të besueshme.
Hilet [Cheating] janë një problem shumë serioz në PlayerUnknown’s Battlegrounds, vetëm në Janar të këtij viti janë pezulluar mbi një milion përdorues, për këtë është kërkuar një ndarje e serverëve në vendet ku pezullimet janë më të shpeshta (Kina dhe Rusia në krye), diçka që zhvilluesi ka kundërshtuar gjithmonë.

Burimi: Polygon