You are currently viewing Nisin Regjistrimet Për Beta-n E Sniper: Ghost Warrior 3 Në PC

Nisin Regjistrimet Për Beta-n E Sniper: Ghost Warrior 3 Në PC


CI Games shpalli datën e fillimit të beta-s për lojën e tyre aksion i fshehtë Sniper: Ghost Warrior 3.
Beta nis në 3 Shkurti 2017, dhe do u jap mundësin fansave të provojnë lojën para daljes zyrtare në 4 Prill 2017.
E vendosur në konfliktin Ruso-Gjorgjian protagonisti një qitës, vepron në fshehtësi prapa kufirit armik.
Në beta do të kemi mundësin të provojmë 2 misione, të cilat mund ti kompletojmë në mënyra të ndryshme fal stilit të botës së hapur të lojës.

Misione në fjalë janë Cut Off dhe Blockout.

Cut Off
The Separatists control a large antenna array, which lets them use satellites to track enemy movements and communicate with distant outposts. Jon needs to infiltrate this compound and manually reposition the dishes to intercept the satellite signal. Gaining access to enemy communications would give Jon and his team a tactical advantage over the enemy, as well as possible intel on his brother, Robert.

Blockout
Jon’s cooperation with the local resistance, the Rotki Lions, gave him the location of one of the targets from his Most Wanted list – a list containing the names of war criminals that Jon can neutralize to bring justice to the people of Georgia. The target is Ivan Krustchev. He’s hiding out in an abandoned apartment complex, surrounded by his guards. How will you complete this mission? Will you use your sniper rifle from the opposite building, storm the outpost with your assault rifle, or sneak past the guards and quietly take out your target?

Nuk dihet se sa do të zgjas Beta, por shefi i CI Games Marek Tymiński, shpreson për sugjerime të shumta nga komuniteti.

Kërkesat janë si më poshtë.

Minimale
OS: WINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: i5 6600K 3.5 GHz ose AMD FX-6350 3.9 GHz
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB or AMD Radeon HD 7850 2GB
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 50 GB
Këshillohet lidhje me internet-in me shpejtësi 512 KBPS e lart

Të këshillueshme
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: AMD FX 8350 Wraith ose Intel Core i7 4790 ose të ngjashëm
RAM: 16 GB
GPU: AMD Radeon RX 480 4GB ose NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 50 GB
Këshillohet lidhje me internet-in me shpejtësi 512 KBPS e lart

Kliko —-> KËTU! për tu regjistruar.