You are currently viewing Një Mod Sjell Crysis Në  Grand Theft Auto V

Një Mod Sjell Crysis Në Grand Theft Auto V

Modifikuesi “JulioNIB” ka publikuar një mod të re për Grand Theft Auto V, e cila sjell të gjithë veçorit e Crysis në lojën e Rockstar.
Modifikimi sjell të gjitha super fuqitë e nano suit: shpejtësi, fuqinë muskulore, zhdukjen dhe mburojën.
Gjithashtu modifikimin direkt të armeve, si dhe dylbitë taktit për të markuar kundërshtarët.
Normalisht nuk mund të mungonte the karakteristika e famshme e Crysis, kapja prej fyti. 😀

Mund të shkarkoni modifikimin nga KËTU! Kurse për modifikimin e nano suit KËTU!