You are currently viewing Një Video 25 Minuta Zbulon Lojën E Re Nga THQ Nordic Biomutan

Një Video 25 Minuta Zbulon Lojën E Re Nga THQ Nordic Biomutan

Nga Gamescom 2017 erdhi shpallja e Biomutant, një lojë e re RPG e zhvilluar nga Experiment 101 dhe e botuar nga THQ Nordic.
IGN.com, kanë vënë në kanalin e tyre YouTube një video njëzet e pesë minuta gameplay, në të cilën ju mund të shihni më nga afër mekanizmat dhe skenarët që do të karakterizojnë këtë lojë.
THQ Nordic beson se Biomutan do të jetë loja që do të rikthehej lavdinë e dikurshme të botuesit.
Biomutan pritet të dalë diku nga 2018.