You are currently viewing Një Video e Re Na Tregon Sistemin e Luftimit Të Kingdom Come: Deliverance

Një Video e Re Na Tregon Sistemin e Luftimit Të Kingdom Come: Deliverance

Warhouse Studios dhe Deep Silver zbuluan të gjitha detajet e sistemit luftarak të RPG-së së ri të ambientuar në mesjetë Kingdom Come Deliverance, e cila do të dalë më 13 Shkurt 2018.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në videon poshtë, Daniel Vavra dhe ekipi i tij zbulojnë sistemit luftarak të Kingdom Come Deliverance, dhe shpjegojnë shumëllojshmërinë e armëve, sulmeve, kontrasteve dhe lëvizjeve gjatë luftimeve intensive brenda lojës.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lojtarët do të ndeshen në beteja viganësh, ku zbulimi i pikave të dobëta të kundërshtarit dhe aplikimi i teknikave të duhur të arteve marciale mesjetare, [të bazuara në një fizikë simulimi të pa parë në lojëra deri më sot] do të kurorëzojnë fituesin.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Një mbrojë ekskluzive për protagonistin Henry dhe harta të reja të thesarit do të jenë në dispozicion për ato që para blejnë lojën.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,