You are currently viewing Një Video Në 4K Dhe 60 FPS Për Versionin PC Të Destiny 2

Një Video Në 4K Dhe 60 FPS Për Versionin PC Të Destiny 2

NVIDIA ka publikuar një video të re për versionin PC të Destiny 2 në rezolucion 4K dhe 60 FPS në një kartë grafike GeForce GTX.
NVIDIA nuk ka specifikuar cilat opsione grafike janë përdorur, por ne mendojmë se janë ato të nivelit Ultra.
Destiny 2 në PC do të vijë me 24 Tetor.