You are currently viewing NVIDIA do të ndërpres mbështetjen për kartat profesionale Quadro në disa sisteme Windows duke filluar nga data 14 Janar

NVIDIA do të ndërpres mbështetjen për kartat profesionale Quadro në disa sisteme Windows duke filluar nga data 14 Janar

NVIDIA ka bërë të ditur se do të ndërpresë mbështetjen në për mjet Driver-it për kartat e saj profesionale Quadro në disa sisteme Windows. Driver-at për kartat Quadro për sistemet operative të mëposhtme të Microsoft Windows do të përfundojë më 14 Janar 2020:

  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8.1
  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008 R2

Mbështetja e ardhshme e Driver-ave Quadro do të përqendrohet në sistemet e Windows 10 dhe serverëve. NVIDIA këshillon përdoruesit aktualë të Windows 7/8 / 8.1 dhe Windows Server 2008 (R2) të kalojnë në sistemet më të fundit të Windows 10 dhe server.