You are currently viewing NVIDIA GeForce RTX 2070 dhe 2080 për Laptop mund të shfaqen në CES 2019

NVIDIA GeForce RTX 2070 dhe 2080 për Laptop mund të shfaqen në CES 2019


Me seritë GeForce RTX 20 të NVIDIA-s tashmë pothuajse e konsoliduar për kompjuterët PC, ishte vetëm çështje kohe për kalimin tek laptopët.
Zërat e parë, flasin për zbulimin e RTX 2070 dhe RTX 2070 Max-Q gjatë evenimentin CES 2019 që do të mbahet nga datat 6 deri më 11 Janar.
Gjithashtu, NVIDIA ka vendosur një datë embargo, që do të thotë se nuk do të kemi rezultantet para datës 26 Janar, datë që mund të përkoj me daljen e produkteve të para në treg si dhe daljen e Driver-it.
Së bashku me pjesët për Laptop RTX 2070 dhe 2070 Max-Q, do të vijë edhe ajka e kësaj serie, RTX 2080 Max-Q, e cila është në punim e sipër dhe nuk pritet të shfaqet në CES,

Emrat e kartave të koduara si më poshtë janë shfaqur në Github
Turing TU102: 1e02, 1e04, 1e07
Turing TU102GL: 1e30, 1e3c, 1e3d
Turing TU104: 1e82, 1e87
Turing TU104M: 1eab
Turing TU106: 1f07