You are currently viewing NVIDIA GTX 1070 Ti Në Treg Këtë Fund Muaj

NVIDIA GTX 1070 Ti Në Treg Këtë Fund Muaj

Mesa duket NVIDIA nuk ka përfunduar ende me familjen Pascal, një tjetër kartë, GeForce GTX 1070 Ti do ti bashkohet asaj së shpejti.
E përfolur prej kohësh karta e re GeForce GTX 1070 Ti me shumë gjasa do të dalë në treg me 26 Tetor 2017 si pas Nordic Hardware.
Sipas kinezëve të MyDrivers GeForce GTX 1070 Ti është e krijuar që të jetë pothuajse po aq e shpejtë sa GTX 1080. GTX 1070 Ti përmban 2432 bërthama CUDA, 152 TMUs, 64 ROPs, dhe me memorje 8 GB GDDR5, 256-bit.
Karta pritet të ketër rendimentin (dhe të jetë me çmim) brenda 12 përqind të GTX 1080.
GTX 1070 Ti është përgjigja e NVIDIA’s ndaj AMD Radeon RX Vega 56.