You are currently viewing NVIDIA Hedh Në Treg TITAN Xp

NVIDIA Hedh Në Treg TITAN Xp

NVIDIA sapo ka zbuluar një tjetër kartë grafike TITAN, modeli Xp me çipin e plotë grafik GP102 dhe 3840 bërthama CUDA është i disponueshëm duke filluar që sot për 1200 Dollarë në faqen e Nvidias. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
TITAN Xp vjen me 12 GB GDDR5X me 384-bus dhe me shpejtësi 11.4 Gbps, akoma me e shpejtë se GTX 1080Ti, rezultati total në bandwidth është 547.7 GB/s. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Turbo është vendosur në 1582 MHz, çka do të thotë më shumë se 12 TFLOPs.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Sipas NVIDIA’s karta është në gjëndje të prodhojë 8K në 60MHz.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Familja e çipit GP102.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi: VideoCardz