You are currently viewing NVIDIA Nxjerr Driver-at GeForce 337.88 WHQL “Game Ready”

NVIDIA Nxjerr Driver-at GeForce 337.88 WHQL “Game Ready”

NVidia-GeForce-Guide4GameS.Net-,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Me verën përpara dhe lojëra të reja që presin të dalin si dhe ekranet 4K poshtë vlerës së 1000€, NVIDIA nxorri driver-at e rinj 337.88 të çertifikuar nga WHQL (Windows Hardware Qualification Labs) dhe përmban moton “Game Ready” (Gati Për Lojë). Kanë marrë këtë emër sepse vijnë me optimizime të shumta për lojërat e fundit, sidomos në rezolucionet ekstreme 4K – 3840×2160 (UHD) dhe 2.5K – 2560×1440 (WQHD) për të rivalizuar konkurencën e AMD në këto rezolucione.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Në rezolucion 4K NVIDIA premton rritje prej 10% ose më shumë në lojërat Call of Duty: Ghosts, F1 2013, Hitman Absolution, Sniper Elite V2, DiRT 3, Just Cause 2, dhe Team Fortress 2. Në 2.5K, përmirësime në performancë me mbi 10% për lojërat Call of Duty: Ghosts, Sleeping Dogs, StarSwarm, Thief, World of Tanks, Hitman Absolution, Team Fortress 2, dhe Just Cause 2. Gjithashtu driver-at e rinj rrisin kompatibilitetin me ekranet 4K të tipit MST dhe SST. Gjithashtu janë kryer optimizime në shumë tituj lojërash për konfigurimet SLI. Disa nga emrat kryesorë janë Watch_Dogs, Windbourne, Daylight, Call of Duty: Online, dhe PlanetSide 2.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SHKARKONI KËTU: NVIDIA GeForce 337.88 WHQL për Windows Vista/7/8 64-bitWindows Vista/7/8 32-bitWindows XP 32-bit, dhe Windows XP 64-bit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Burimi Techpowerup.