You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 378.66

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 378.66

Mbështetje për: Sniper Elite 4, For Honor, dhe Halo Wars 2.

Veçori të reja: Video SDK 8.0, dekoder 10/12-bit (VP9/HEVC), mbështetje për OpenGL në dekod, si dhe përmirësime në H.264 [ME-only].

Fiks aktivizimin e Surround në XGPU.
Fiks vonesën në figurë kur G-Sync dhe V-Sync janë të aktivizuara.
Fiks korruptim të grafikës kur aktivizohet Advanced Lighting Model në Second Life [64-bit].
Fiks hijet korruptohen pas aktivizimit të hijeve PCSS në The Division.
Fiks korruptim grafik në Battlefield 1 kur përdoret opsioni TAA në kartat Kepler.
Fiks problemet ne menun e Battlefield 1 kur SLI është e aktivizuar.
Fiks bllokim të sistemit kur hapen lojërat në SLI Surround për kartat GeForce GTX 1080.
Fiks Heroes of Storm bllohohet në hapje për GeForce GTX 1080.
Fiks bllokimet në lojëra me Direct X për Laptop me karta grafike GeForce 860M.
Fiks problemet me Java SE Binary që fajësojnë nvinitx.dll në Minecraft.
Fiks Driver-i e ka të pa mundur të kuptoj modelet e disa TV-ve për kartat GeForce GTX 980 Ti.

Për shkarkim kliko —> KËTU!