You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 378.92

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 378.92

Mbështetje për Mass Effect: Andromeda dhe Rock Band VR.
Veçori e re: Shtohet Dolby Vision për lojëra.
Profil SLI për: Dead Rising 4, Deus Ex: Breach, Mass Effect: Andromeda.

Për shkarkim kliko —> KËTU!