You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 381.65

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 381.65

Mbështetje për Quake Champions Closed Beta.
Mbështetje për NVIDIA TITAN Xp.
Mbështetje për Windows 10 Creators Update.
Mbështetje për DTS X dhe Dolby Atmos per konfigurime me 5.1.2 bokse.
Mbështetje për Dolby Vision në lojëra.
Mbështetje për NVIDIA® AnselTM në lojërat Snake Pass dhe Kona.
NVIDIA Control Panel – Në faqen Display: shtohet një opsion për të rishkruar ngjyrat në Windows 10. – Në faqen Manage 3D Settings: shtohet një opsion për të fikur ‘self-refresh’ për G-Sync. (vetëm për ato monitor që mbështesin një teknologji të tillë me kartat Pascal).
Profil i ri SLI për Descent: Underground.
Rregullon probleme me rendimentin në disa lojëra DirectX 12 si Rise of the Tomb Raider në programorin stremaing XSplit.
Rregullon korruptimin grafik në Battlefield 1 në SLI GeForce GTX TITAN X.
Rregullon korruptimin grafik në Serious Sam HD kur Vsync është ndezur në kartat GeForce GTX 1070.
Rregullon problemin kur GeForce GTX 980 Ti bllokohet në përdorim të ulët kur shtyp Alt-Tab gjatë lojës.

Për shkarkim kliko KËTU!