You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 382.05

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 382.05

Mbështetje për Prey, Battlezone, dhe Gears of War 4 SLI.
Shton SLI profil për Sniper: Ghost Warrior 3, Warhammer 40,000: Dawn of War III.
Rregullon korruptim të textur-ave pas patch 1.10 në No Man’s Sky në SLI.
Rregullon ekran blu i vdekjes në World of Tanks kur dilet gjatë lojës me Alt+Tab në SLI për kartat grafike GeForce GTX 670.
Rregullon ekran blu i vdekjes në Gears of War pas sekuencës filmike në lojë që fajëson nvlddmkm.sys në kartat grafike GeForce GTX 1080 Ti.
Rregullon mungesën e NVIDIA Control Panel në menun e destop-it si dhe ikonën në taskbar.
Rregullon ngecjen e sistemit në ekran të zi në hapje.
Rregullon në një konfigurim me shumë monitorë ekrani shtesë e ka të pa mundur të hy në modalitetin sleep mode.

Për shkarkim kliko KËTU!