You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 382.33

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce 382.33

Mbështetje për Tekken 7 dhe Star Trek Bridge Crew.
Rregullon mos hapjen e Windows Store kur 3D Vision është aktiv, në kartat TITAN X.
Rregullon luhatje të FPS në Prey për kartat GeForce GTX 1080Ti.
Rregullon në konfigurime me shumë-monitorë, monitori i dytë s’mund të vihet në modalitet gjumi [sleep mode] në kartat GeForce GTX 1070.
Rregullon ekran blu i vdekjes në disa karta GeForce GTX 1060 kur sistemi riatdhesohet pasi ka qenë në modalitete gjumi [sleep mode].
Rregullon Norton 360 pengon aktivizimin e SLI për kartat GeForce GTX 970.

Për shkarkim kliko KËTU!